Η υπεύθυνη των υπηρεσιών του "ΣΤΗΡΙΞΙΣ",Κατερίνα Ζήση (ψυχολόγος/αρ. αδείας 4004/2006-Νομ. Αθηνών), μετέφερε το 2013 τον ενθουσιασμό και το πάθος της για τον άνθρωπο, από την Αθήνα στην Κρήτη.

Στο "ΣΤΗΡΙΞΙΣ" μπορείτε να απευθυνθείτε για μία μεγάλη γκάμα θεμάτων που σχετίζονται με την οικογένεια, το παιδί, το ζευγάρι και το άτομο. Έμπειροι επαγγελματίες, ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές, παιδαγωγοί, οικογενειακοί θεραπευτές, σεξολόγοι και άλλες ειδικότητες, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, θέτοντας στη διάθεσή σας τις γνώσεις και το υλικό τους.

Ακολουθώντας τα σημεία των καιρών και προσπαθώντας να είμαστε προσαρμοστικοί στα νέα δεδομένα, δημιουργήσαμε ένα χώρο υποδοχής στο κέντρο του Ηρακλείου, αλλά υπάρχει επίσης η δυνατότητα να έρθουμε στο δικό σας χώρο, πάντα κρατώντας τις τιμές μας σε προσιτό επίπεδο.

Το κτίριο που μας φιλοξενεί βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, στη Χρυσοστόμου 26 (Όαση).

Επιπλέον, το "ΣΤΗΡΙΞΙΣ" δραστηριοποιείται με τους καταρτισμένους συνεργάτες του σε ολόκληρη την Κρήτη. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας κατόπιν συνεννόησης, τόσο σε ιδιωτικούς χώρους, όσο και σε χώρους όπως πολιτιστικά κέντρα, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ιδρύματα κλπ.