Μικτές καλοκαιρινές ομάδες 2020

 

Ομάδα Α- Κατασκήνωση στο ύπαιθρο κάθε μέρα

Μικτές ομάδες υπαίθρουΜικτές ομάδες υπαίθρου

 

Φέτος οι συνθήκες είναι πολύ ιδιαίτερες, οπότε ετοιμάζουμε κι εμείς κάτι πολύ ιδιαίτερο! Με αγάπη κι ενθουσιασμό για τις μικτές ομάδες παιδιών τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης, αλλά και με απόλυτη συναίσθηση της αναγκαιότητας των ομάδων αυτών για ορισμένα από τα παιδιά μας, αποφασίσαμε να μεταφερθούμε στην εξοχή!

Πολύ περιορισμένος αριθμός παιδιών, χωρισμένων σε ακόμη πιο μικρές υπο-ομαδούλες, εξ' ολοκλήρου σε υπαίθριο χώρο, σε πολύ μικρή απόσταση από το Ηράκλειο (Ελιά Πεδιάδος), με δραστηριότητες πολύ πιο διασκεδαστικές κι ενδιαφέρουσες από ποτέ, αλλά και με όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και προστασίας. Όλα θα πραγματοποιούνται έξω, σε πολύ μεγάλο χώρο, στον καθαρό αέρα και στο χώμα (θα υπάρχουν υπόστεγα για τον ήλιο, εγκατάσταση εύκολα καθαριζόμενης χημικής τουαλέτας και παροχή νερού για ορθό πλύσιμο χεριών κλπ).

Η δράση θα ξεκινήσει αρχές Ιουνίου, εφόσον οι συνθήκες και οι κρατικές οδηγίες μας το επιτρέπουν και τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες καθημερινά από τις 8.30 έως τις 15.30. Αφορά παιδιά από 5 ετών και άνω.

Για ευνόητους λόγους, οι θέσεις είναι εξαιρετικά λίγες, επομένως παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας στη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω, διευκρινίζοντας για ποια ομάδα ενδιαφέρεστε.

Ομάδα Β- Συνδυασμός δραστηριοτήτων εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου

 

Ομάδες εσωτερικού & εξωτερικού χώρουΟμάδες εσωτερικού & εξωτερικού χώρου

 

Και πάλι λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ιδιάζουσες συνθήκες της φετινής χρονιάς, καταρτίσαμε τα γνωστά κι αγαπημένα από τις προηγούμενες χρονιές προγράμματα δραστηριοτήτων των μικτών ομάδων τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης, λιγάκι "πειραγμένα". Συνδυασμός δράσεων στον εσωτερικό χώρο του κέντρου μας, αλλά και στη μικρή μας αυλή, με όλα τα μέτρα ασφαλείας και ορισμένους περιορισμούς που θα μας βοηθήσουν να τηρούμε τις αποστάσεις και να διατηρούμε τους χώρους και τα υλικά μας καθαρά. Μικρές υπο-ομάδες παιδιών για την αποφυγή συνωστισμού.

 

Η δράση θα ξεκινήσει αρχές Ιουνίου, εφόσον οι συνθήκες και οι κρατικές οδηγίες μας το επιτρέπουν και τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες καθημερινά από τις 8.45 έως τις 15.00. Αφορά παιδιά από 5 ετών και άνω.

 

Για ευνόητους λόγους, οι θέσεις είναι εξαιρετικά λίγες, επομένως παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας στη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω, διευκρινίζοντας για ποια ομάδα ενδιαφέρεστε. 

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

 1η κοινωνικοποίηση

 

Πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για μικρά παιδάκια από 2 έως 3,5 ετών.

Μικρή ομαδούλα και δραστηριότητες βασισμένες στις Μοντεσσοριανές αρχές, εξασφαλίζουν στα μικρούλια βιωματική μάθηση, διασκέδαση και κοινωνικοποίηση, απαλλαγμένη από το σοκ του άγχους αποχωρισμού.

 

1η κοινωνικοποίηση1η κοινωνικοποίηση

 

Πιάνουμε κουβέντα

 

Πιάνουμε κουβένταΠιάνουμε κουβέντα