Λογοθεραπεία & Αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιώνΛογοθεραπεία & Αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών

Δυσκολίες Μάθησης

Μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό για το παιδί περιβάλλον, κάνουμε διάγνωση για δυσκολίες μάθησης που παρουσιάζονται σε σημαντικό ποσοστό των παιδιών. Στις μέρες μας, εκτός από την επαγγελματική μέθοδο αντιμετώπισης των θεμάτων αυτών, είναι αναγκαία και η ενημέρωση και κινητοποίηση των γονιών και των δασκάλων των παιδιών. Σε όλα αυτά, μπορούμε με χαρά να σας βοηθήσουμε εμείς!

**Σας υπενθυμίζουμε ότι στο ΣΤΗΡΙΞΙΣ όλο το πακέτο της αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών δε χρεώνεται.

 

Μαθησιακές δυσκολίεςΜαθησιακές δυσκολίες

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτισμός/ΔΑΔ/Asperger' s

Πρόκειται για ζητήματα που θέλουν ιδιαίτερη διαχείριση και φροντίδα. Με σωστούς χειρισμούς και κατάλληλη καθοδήγηση του περιβάλλοντος και του ίδιου του παιδιού, μπορούν να γίνουν μεγάλα βήματα προόδου. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο.

 

Αυτισμός/ΔΑΔ/Asperger'sΑυτισμός/ΔΑΔ/Asperger's

 

ΔΕΠ-Υ

Η διάσπαση προσοχής, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει από αυτήν το παιδί, οι φίλοι του, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια είναι ένα από τα θέματα στα οποία μπορούμε να παρέμβουμε. Χρησιμοποιώντας κλασικές θεραπευτικές μεθόδους, αλλά συνάμα και τη σύγχρονη τεχνολογία, είμαστε στο πλευρό σας!

ΔΕΠ-ΥΔΕΠ-Υ

 

 

Συναισθηματική υποστήριξη

Στο δύσκολο ταξίδι της ανθρώπινης ανάπτυξης και της προσαρμογής στο κοινωνικό πλαίσιο, πάντοτε προκύπτουν δυσκολίες. Αυτές τις δυσκολίες είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε μαζί σας, με την καθοδήγηση έμπειρων ψυχοπαιδαγωγών, θεραπευτών οικογένειας και ψυχολόγων.

Συναισθηματική υποστήριξηΣυναισθηματική υποστήριξη

 

 

 

 

 

 

Kinems

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της εφαρμογής Kinems, σχεδιασμένη από τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Πειραιά, με την υποστήριξη της Microsoft, έχει φτάσει στην Κρήτη και στο ΣΤΗΡΙΞΙΣ. Φέραμε κατ' αποκλειστικότητα κοντά σας όλο το υλικό και το θέτουμε στην υπηρεσία των παιδιών με μαθησιακή δυσκολία, με διάσπαση προσοχής ή με διαταραχή αυτιστικού φάσματος.